Sunati 0747 058 038 pentru detalii

Tapet Despre Marburg

Tapetul Marburg

Tapet Marburg

Marburg este una dintre cele mai vechi fabrici de tapet din Europa ce isi vinde produsele sub brand-ul Marburg Wallcoverings.

Fabrica de tapet Marburg este mail mult o afacere de familie si este la a cincea generatie de proprietari. In 1845 Johann Bertram Schaefer a început în Marburg o afacere ce era specializata in decor interior.A inceput sa produca tapet în 1879. Compania a fost infiintata în orasul Marburg si a functionat acolo până la începutul celui de al Doilea Război Mondial. Ulterior, din anii 1950,sediul companiei s-au situat în Kirchhain .

Fabrica din Marburg produce mii de modele de tapet.

Colectiile cuprind atat modele exclusiviste cat si modele accesibile marii majoritati a oamenilor. Marburg produce cea mai mare cantitate de tapet modern din intreaga lume. Fabrica de tapet Marburg este, de asemenea, bine cunoscuta pentru tapetul sau bine tehnologizat, tapet ce poate bloca razele X. Acest concept a fost ulterior dezvoltat, reusind astfel sa creeze un tapet impotriva gandacilor. Fabrica de tapet Marburg exporta produse in peste 80 de tari.In afara de statele membre ale UE, cele mai importante tari in care se exporta tapet Marburg sunt Statele Unite ale Americii, Rusia si China.

La inceputul noului mileniu fabrica de tapet Marburg a lansat prima colectie de tapet realizata de designer-ul Ulf Moritz. Aceasta a fost urmata si de alte colectii ale unor renumiti artisti, cum ar fi: Karim Rashid, Harald Gloockler, Luigi Colani, Zaha Hadid, Dieter Langer si Thomas Zeitlberger.

Tot tapetul Marburg este produs inca din 1991 in conformitate cu RAL-GZ-479. Criteriile RAL au fost dezvoltate de catre Asociația Producatorilor de Tapet din Germania intr-o initiativa condusa de Fabrica de Tapet Marburg.

Fabrica de tapet Marburg este singurul producator de tapet caruia i s-a acordat Certificatul EN ISO 9001 privind managementul calitatii inca din anul 1990.

Tapet Design
despre tapetul Marburg