tapet dormitor

Puteti alege intre printuri mari, modele florale sau geometrice, cu dungi, viu sau pal colorate, pentru a crea peretilor din dormitor o caracteristica remarcabila. Trebuie sa aveti curaj si sa aplicati tapet indraznet, cu printuri mari si extrem de colorat chiar si in dormitoare mici ca si suprafata.

Tapetul cu dungi va schimba o camera cu suprafata mica, creand iluzia optica a unei incaperi mari si inalte. Incercati sa va jucati cu dungilie in diferite directii pentru a crea efecte vizuale din cele mai diverse.

tapet dormitor

O modalitate foarte buna de a incorpora tapetul intr-un dormitor este de a-l aplica pe un perete intreg. In acest fel puteti aplica intregul model de tapet, fara a-l intrerupe. Incercati sa plicati tapet pe peretele din spatele patului pentru a crea acel look chic al unui hotel sau incercati sa incadrati patul cu cateva benzi de tapet pentru o abordare moderna pe un fond traditional.

Puteti sa va ganditi sa aplicati tapetul intr-un mod cu totul nou. Tapetarea tavanului poate crea efect vizual nemaipomenit. Exista o mare diversitate de tipuri de tapet din care puteti alege, de la modele de tapet foarte simple pina la modele de tapet ce degaja o explozie de energie, pentru a da personalitate dormitorului dumneavoastra.

In functie de ceea ce doriti sa realizati prin utilizarea tapetului in dormitor puteti alege fie un model de tapet simplu si delicat pentru un decor senin si calm, fie un model de tapet dinamic si plin de culoare ce ar putea inveseli atmosfera dormitorului dumneavoastra.

Punctul forte al unui tapet, ceea ce face diferenta intre diferite modele de tapet, este imprimeul sau culoarea tapetului. Un imprimeu complicat, indraznet al unui tapet ar iesi mai mult in evidenta daca este combinat cu nuante de culoare simple, neutre, in timp ce un imprimeu simplu se accesorizeaza cu nunate de culoare indraznete.