Children's Paradise by Gloockler

Harald Glööckler este un om plin de imaginatie. Brand-ul sau are un look extravagant, devenind faimos datorita talentului sau versatil,simtului sau estetic, disciplinei sale riguroase dar si perseverentei. Mai putin cunoscut publicului larg, Harald Glööckler a fost, pentru ani de zile, ambasadorul Fundatiei Germane pentru Copii si deasemenea a patronat Fundatia de Urgenta pentru Copii.

In copilarie a fost traumatizat, acesta fiind unul dintre motivele pentru care in prezent sustine diverse acte de caritate si strangere de fonduri pentru copii. Le face cadouri de Craciun copiilor si doneaza un procent din castigurile sale Fundatiilor de Caritate pentru Copii.

Cu fabrica de tapet Marburg, una dintre cele mai vechi fabrici de tapet din Europa, Harald Glööckler a inceput o colaborare plina de succes. In aprilie 2012, a fost prezentata la Moscova o colectie de tapet Marburg by Harald Glööckler. Colectia este compusa din modele de tapet de o inalta calitate, inspirata din colectia de tapet a Imperiului Tarist. Aceasta colectie de tapet urma sa fie exportata de Marburg in 82 de tari.

Ulterior, fabrica de tapet Marburg impreuna cu Harald Glööckler au avut inspiratia sa creeze o colectie de tapet pentru copii.In povesti se spune " facut cat ai clipi din ochi", asa a luat nastere colectia Children’s Paradise by Harald Glööckler.

Primele cinci motive ale colectiei de tapet, fiind si cele principale, sunt magice si pline de lumina. Aceste modele de tapet ne duc cu gandul catre o copilarie fericita si lipsita de griji. Il intalnim pe indragitul Rege Broscuta, ce pare sa ne spuna povestea sa in taramul copilariei: "A fost odata ca niciodata...". In a doua varianta, el sta regeste, inconjurat de ornament si flori aurii, in fata faimoase coroane regale Glööckler si asteapta pasnic, pe masura ce povestea se deruleaza si intalneste noi personaje, cum ar fi printesele. Cel de-al treilea model de tapet sunt pasarile viu colorate cu perle si coroane, ce se odihnesc pe carceii florilor delicate sau zboara spre inaltul cerului. Cel de-al patrulea model de tapet sunt fetele Rock. Ele ne conduc in lumea fanteziei, fiind inconjurate de pisici albe, ghirlande, coroane, papuci si camasi si decorat cu albastrul Turn Eiffel.

Modelele de tapet sunt completate cu puncte fine, sau inimi mici, decorative, arabescuri delicate, romantice cu un design usor stralucitor. Pentru fanii sai, Harald Glööckler, a venit cu ceva special, un autocolant gigant, incadrat de o rama aurie, baroca si bine pazit de cainele Billy King. Nu ratati coroane tridimensionala ce poate fi lipita in orice pozitie. Aceasta impodobeste colectia, fiind realizata in nuante de auriu, argintiu si negru.

La o inspectie mai atenta devine evident faptul ca aceasta colectie de tapet numita Children’s Paradise a fost creata de deigner-ul Harald Glööckler impreuna cu fabrica de tapet Marburg pentru printi si printese, fetite si baieti dar si pentru cei care cauta calitatea si perfectiunea precum si valoarea materialului si a culorilor in domeniul tapetului.